Gespreksstof op een nieuwjaarsborrel

Yes!
De eerste schooldag van het jaar vind ik altijd het leukst! NOT.
Gelukkig heb ik de eerste twee uur vrij, vanwege de nieuwjaarsborrel van mijn docenten.
Wat zou daar besproken worden? Zouden ze, zoals zovelen, een terugblik doen op 2008, het jaar dat het rookverbod een feit zou moeten worden, swaffelen het nieuwe woord werd, Amerika doorkeeg dat het toch niet zo handig was om mensen zonder geld dingen te lenen en Rouvoet schaamhaar van kinderen bij wil houden?
Het jaar waarin we weer geen witte kerst hadden?
Trouwens, als ik nu uit mijn raam kijk zie ik dit: (waarom moet ik nou aan Dylan denken?)Uitzicht uit mijn raam

Ik heb daar niet zo’n boodschap aan, ik kijk liever vooruit.

2009 wordt het jaar waarin Obama de nieuwe president van Amerika wordt, Rusland de gastoevoer naar Oekraïne weer openstelt, het probleem in Israël eens wordt opgelost (al zijn de Joden nu hard bezig om dat te doen door alle Palestijnen uit te moorden), er weer een Elfstedentocht wordt gereden en Eindhoven niet meer de crimineelste stad is.
2009 wordt ook het jaar waarin ik in één keer ga slagen voor mijn rijbewijs, ik een 8 gemiddeld haal voor mijn examens en ik dus geneeskunde ga studeren.

Natuurlijk gaat het ook iedereen lukken om zijn goede voornemens vol te houden. Ik ga alles sneller regelen, en ook in één keer goed.

Wat denken jullie, gaat dit lukken? Hebben jullie goede voornemens?

3 reacties

  • Nouja zeg, heeft YouTube snel dat filmpje verwijderd :O Ik heb hem aangepast 🙂

   Swaffelen al uit 2006, slecht zeg 😛
   Gelukkig was het toch 2008 waarin er in het buitenland ophef over ontstond.

 1. Ja, die met een 8 slagen en geneeskunde studeren in Maastricht staat ook op mijn lijstje, net als in een x slagen voor mn theorie en mn autoexamen binnen 40 lessen halen!!
  En over dingen sneller regelen gesproken: gaan wij deze zomer niet met zijn vijven na ons examen zon, zee en strand opzoeken? En zoja: waar en wanneer precies?O=]
  Xx

Reacties zijn gesloten.